HELP! NO CRANK NO START. I have my Nissan Altima 03 2.5s sitting in the driveway for about a month and when I went to start it nothing. I took the battery and starter to AutoZone they tested and said everything was fine and charged the battery fully for me. I cleaned my battery terminals and put a 06 positive fuse on the positive side. When I turn the key to ignition sometimes the dash board lights come on most the time not. When I crank the car all lights go out on the dash and I hear nothing. I have a new OEM crank sensor and cam sensor. I have no idea where to go next to only think it's a electric problem maybe from the fuse box by the alternator. Or take my alternator out to see if it is testing well. What should my next step be ?? Get a light kit and test all electrical currents ? Another thingy friend took his battery from his car which is brand new and put it in my car and still the same problem nothing. If anyone has any advice itd very much appreciate it thank you for your time.

Comments (3)
No. 1-3
Mgmula670
Mgmula670

I checked all my fuses from under the hood and under the steering wheel all fuses are blown

Mgmula670
Mgmula670

Thank you so much Mr. Kilmer!! Should I get a light kit? Nissan told me it might be the positive connects grey and tan clips, that attach to the fuse of the positive might me bad. Get a light kit and test it out?

ScottyKilmer
ScottyKilmer

Editor

electrical problem for sure, start by testing the ignition switch and work forwards if not that. you are losing power somewhere