Hello scotty i have an 87 corvette auto , and i am at my wits end with the issue it has started having. About 3 months ago i had a check engine light and the car started bucking and hesitating. i unpluged the mass air flow and the problem seemed to clear up .I replaced the MAF and it drove fine for about a month. Then the the same issue started again. unplugged the MAF again but no difference . check the codes on the ecm and got about 15 different codes. from running rich, ignition issues , EGR flow issues . over the past past few months i have replaced all the vacuum lines , egr valve, IAC , TPS, temp sensor in the front of the engine by the thermostat , spark plugs ,o2 sensors , ECM and Prom and the car continues to have the same issue. so from a cold start it will run fine then about 10 -15 minutes into warm up it will start missing a little in the idle but not bad and if i try to drive the car it will backfire through the TB and hesitate really bad and cut off . but if i start it late in the day when its around 80 outside it starts and drives fine but i still have check engine light . I have also checked my injectors to make sure they are all firing. At this point i am totally lost as to what step to take next ( i know everyone is going to say sell it lol ) but i really enjoy the car . any idea what i should look for or check ?

so i f clear the codes in the ecm these always come right back.

63,61,54,52,51,46,45,44,43,42,41,36

Comments (3)
No. 1-3
paulfromvabch
paulfromvabch

thanks i will start tracing the wiring

Techsus
Techsus

Wonder how much a new or re-manufactured ECU runs...

Scotty Kilmer
Scotty Kilmer

Editor

all those codes, probably bad main computer and or wiring